Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν την μοναδική ικανότητα ενός εξωγήινου οργανισμού να αναγεννιέται μετά την έκθεση του σε βλαβερά ραδιενεργά κύματα.

Vladimir Todorovic (AU), Brian O’Reilly (AU)
Ο Vladimir Todorovic είναι ένας καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός που ζει στην περιοχή Whadjuk στην Αυστραλια όπου διδάσκει καλές τέχνες στο School of Design του UWA. Δουλεύει με νέες τεχνολογίες για καθηλωτική και generative αφήγηση. Η τέχνη του εξερευνά την σχέση μας με το μεταβαλλόμενο περιβάλλον και τη λανθασμένη χρήση των παρελθοντικών, τωρινών και μελλοντικών τεχνολογιών. Τα έργα του έχουν κερδίσει αρκέτα βραβεία και έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ, εκθέσεις, μουσεία και γκαλερί όπως τα 60th Annecy, 18th Vienna Shorts, Ars Electronica, Transmediale and Japan Media Art Festival.

Ο Brian O’Reilly δουλεύει στα πεδία της ηλεκτρόακουστικής σύνθεσης, γραφικής παρτιτούρας, κινούμενων εικόνων, μουσική θορύβου και visual art χρησιμοποιώντας πολλαπλές στρώσεις τεχνικών μικτών μέσων και υφών. Παίζει επίσης κοντραμπάσο εστιάζοντας στην αποκάλυψη των μη ακουστών υφών και των κρυμμένων ακουστικών μικροήχων του οργάνου μέσω της ενσωμάτωσης ηλεκτρονικών πρακτικών και εκτεταμένων τεχνικών παιξίματος.