Στους δρόμους της Καρταχένας, ένα νεαρό αγόρι ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει ένα λουλούδι για την αγάπη του και να κερδίσει τη στοργή του.

Carlos Taborda (US), Roshel Amuruz (US), Ashley Williams (US)
Ο Carlos Taborda είναι CG generalist με έμφαση στην πλήρη διαδικασία χτισίματος χαρακτήρα, στο Look Development και στο φωτισμό. Στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να δημιουργεί πολύχρωμες φωτογραφίες-πορτρέτα, να συμμετέχει σε συναυλίες και να βουτά στην κουλτούρα της μόδας. Ο Carlos θα ήθελε επίσης να δουλέψει σε ταινίες μεγάλου μήκους ή και διαφημιστικά, δημιουργώντας χαρακτήρες, χαρακτηριστικά ή φωτισμό.

Ο Roshel Amuruz είναι CG Modeler με έμφαση στο Environment Modeling, Set Dressing καθώς επίσης ενδιαφέρεται για τη σύνθεση. Όταν δεν δημιουργεί νέα σκηνικά, του αρέσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια και επιτραπέζια, να εξερευνά τη Νέα Υόρκη και να σχεδιάζει μέρη γύρω του, ώστε να αντλήσει έμπνευση από το περιβάλλον του για την τέχνη του. Το όνειρό του είναι να εργαστεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου για να δημιουργήσει και να ντύσει νέους μοναδικούς κόσμους σε ταινίες μεγάλου μήκους που θα καταπλήξουν το κοινό.

Η Ashley Williams ειδικεύεται στους 3D χαρακτήρες animation. Αγαπούσε το animation από όταν θυμάται τον εαυτό της. Ως animator χαρακτήρων, ο στόχος της είναι να δημιουργήσει παραστάσεις που αντηχούν στο κοινό και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Η Ashley θα ήθελε πολύ να εργαστεί σε ένα στούντιο και να συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες για να ζωντανέψει έντονες και εντυπωσιακές ιστορίες.