Λένε ότι είμαστε αυτό που είμαστε χάρη στους ανθρώπους που μας έσπασαν την καρδιά, αλλά νομίζω ότι είναι χάρη σε αυτό που θυμόμαστε για αυτούς και στον τρόπο που το κάνουμε. Κάθε άτομο που περνάει από τη ζωή μας αφήνει ένα σημάδι στον εαυτό μας, αλλά κανένας δεν είναι τόσο μόνιμος όσο εκείνος που έφυγε από ανθρώπους που αγαπήσαμε.
To All The Boys I Loved είναι ένα πειραματικό έργο βασισμένο σε ένα ομώνυμο ποίημα της Veronica Peñaloza και επιδιώκει να ανακαλέσει αναμνήσεις από εκείνες τις προηγούμενες αγάπες, εκείνα τα σύντομα και συγκεκριμένα απομεινάρια του περάσματος του στη ζωή μας που εξακολουθούν να αντηχούν στις τρέχουσες σχέσεις μας και αρθρώνει τη δική μας τρόπο αντιμετώπισης του μέλλοντος.

Franco Ariel Malizia (AR)
Ο Franco Ariel Malizia είναι οπτικοακουστικός παραγωγός και animator με έδρα την Κόρδοβα της Αργεντινής. Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης, παραγωγός και animator σε ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, οι περισσότερες από τις οποίες αναγνωρίστηκαν και εκτέθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Το έργο του χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα τεχνικών animation, πειραματίζεται με τα παραδοσιακά κινούμενα σχέδια 2D, μελάνι σε χαρτί, stop-motion, ψηφιακά τρισδιάστατα animation, χαρτογράφηση και live action. Επί του παρόντος, γράφει την πρώτη του σειρά κινουμένων σχεδίων στο διαδίκτυο, ενώ εργάζεται ως animator σε διαφημιστικά σποτ και περιεχόμενο για κοινωνικά μέσα.