Σχεδιασμένο πριν από το περσινό Lockdown αλλά εμπνευσμένο από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, το Diseased And Disorderly είναι μια γιορτή της διαφορετικότητας και της δόξας της επιμονής. Το Diseased and Disorderly χρησιμοποιεί τους πίνακες, τα σχέδια και τα κολάζ της νευροποικιλόμορφης καλλιτέχνη Eden Kötting για να φτιάξει εικονιστικό χρυσό. Με τη βοήθεια του πατέρα της, Andrew Kötting, του 2D animator Glenn Whiting και του 3D animator Isabel Skinner, η συνεργασία μας οδηγεί σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι σε έναν κόσμο δημιουργίας της Eden και πιο πέρα.

Andrew Kötting (UK)
Η Έντεν πάντα πάσχιζε να εκφραστεί, χρησιμοποιώντας μια απλή νοηματική γλώσσα όπως η Μακάτον ή την πολύ περιορισμένη ομιλία της. Μπορούμε να χαράξουμε μόνο την επιφάνεια αυτού που μπορεί να σκέφτεται ή να λέει. Το να ζει κανείς μαζί της τα τελευταία 32 χρόνια την έχει κάνει πιο αινιγματική και ακατανόητη.
Αλλά κάνει πίνακες και σχέδια και κολάζ και τραγουδάει και γελάει και φωνάζει και κλαίει και ανάμεσα σε αυτά τα εκφραστικά μέσα βρίσκεται μια μαγεία που περιμένει να ανακαλυφθεί. Και είναι πιθανό αυτή η αλχημεία να αποκαλύψει αυτό το οποίο κρατά τη συνεργασία μας πλούσια και ζωντανή.